Elpen

Hier kan je een terugbetaalde
psycholoog/orthopedagoog vinden

pijn tijdens het vrijen? Blijf er niet mee zitten

Heb jij last van pijn of ongemak tijdens het vrijen? Weet dan dat je niet alleen bent. Hoewel pijn bij het vrijen nooit normaal zou moeten zijn, komt het bij maar liefst één op de tien vrouwen voor. Pijn bij het vrijen blijft desondanks nog steeds een groot taboe. Dit willen met deze infosessie voor jou doorbreken.

Wat kun je verwachten? Een ervaren bekkenbodemtherapeut, psycholoog met bijkomende opleiding in de seksuologie en pijnpsycholoog zullen je informeren over de mogelijke oorzaken van pijn. Daarnaast zullen zij praktische tips en oefeningen met je delen, zodat jij kan leren hoe je pijnloos kunt vrijen en (samen) weer kunt genieten van een bevredigend seksueel leven.

Voor wie is deze infosessie geschikt? Hoewel pijn bij het vrijen ook bij mannen kan voorkomen, is dit programma specifiek gericht op het vrouwelijk lichaam. Gezien partners echter wel een belangrijke rol spelen in het proces van herstel en ondersteuning, is jouw partner dus ook van harte welkom!

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze informatieve en inspirerende sessie. Om het aantal deelnemers correct te kunnen registreren vragen we aan iedere deelnemer (en partner) om elk afzonderlijk in te schrijven.

meer info

Door wie? Amanda Vanhooren, Camille Platteeuw en Shana Vermeulen
Waar? multidisciplinaire praktijk Fysik, Groenestraat 315A, 8800 Roeselare
Wanneer? 24 augustus van 9u30 tot 11u
Kostprijs? gratis
 

inschrijven

telefonisch: 0492 26 95 43

via e-mail: amanda@praktijkvictoire.be (gelieve te vermelden met hoeveel personen u aanwezig zal zijn)