Elpen

Groepstherapie voor Jongvolwassenen (18-25 jaar)

Beschrijving 

De jongvolwassenheid is voor velen een onzekere en woelige periode. Het is een periode met heel wat veranderingen, waarin we ons veel vragen stellen zoals “wat vinden anderen van mij?”, “wie ben ik en wie wil ik graag zijn?”,… We worden mogelijks onzeker in sociale situaties of hebben het gevoel dat we niet goed genoeg zijn door ons voortdurend te vergelijken met anderen.
Naarmate we ouder worden, stijgen onze verwachtingen naar onszelf, naar en van anderen.  Dit alles kan ervoor zorgen dat we angst, stress, eenzaamheid en soms zelfs depressieve gevoelens ervaren. We krijgen het gevoel dat we de pedalen verliezen.
Voor een gezonde zelfontplooiing is het belangrijk om positieve ervaringen op te doen en niet te blijven hangen in de mogelijks negatieve gebeurtenissen in ons leven. 
Om jouw mentale gezondheid een positieve boost te geven, waarbij je een positieve mindset en goede zelfwaarde ontwikkelt, organiseren we in INNER een praatgroep voor jongvolwassenen van 18 tot 25 jaar. Deze groepsgesprekken kunnen je zelfzekerder maken door te ervaren dat je niet alleen bent.  

Wat kan je verwachten? 

In de groepsgesprekken gaan we samen dieper in op bepaalde thema’s, zoals: seksualiteit, zelfbeeld, relaties, sociale media, alcohol & drugs en zoveel meer. Door hierover in groep te praten willen we deze onderwerpen bespreekbaar maken met als doel meer zelfliefde en een gezonde “ik” te ontwikkelen. 

Onder begeleiding van Delphine De Strooper en Jantien Jonckheere, twee psychologen bij INNER, helpen we jullie om te groeien in een veilige context met een vaste groep van maximum 12 personen. 

Wanneer?

De groepstherapie zal tweewekelijks doorgaan op dinsdagavond van 19h tot 21h30, met uitzondering van de schoolvakanties. In elke groepssessie is ook een pauze voorzien. De eerste reeks van 8 sessies zal starten in januari 2022. Vervolgreeksen zullen later aangekondigd worden. 

Prijs? 

20 euro voor het gehele traject (8 sessies) te storten op BE46 7360 7634 5936 op naam van Inner met vermelding van je naam + groepstherapie jongvolwassenen.

Hoe inschrijven?  

Stuur bij interesse een e-mail naar jantien@inner-center.be of delphine@inner-center.be met daarin je naam, leeftijd en een korte beschrijving waarom je graag naar de groepstherapie zou komen.”

Leeftijdsklasse
15j-23j
Betaling
Partner
Nowe

Mijn gegevens

Kaaiennestplein 5
8301 Knokke-Heist
Algemeen nr = 0485/ 83 97 57
www.inner-center.be
© 2023 - elpen.be